O tânără originară din Republica Moldova, care lucra în calitate de îngrijitoare la o bătrână din Italia, a fost găsită spânzurată în dimineața zilei de 15 februarie. Corpul neânsuflețit a fost găsit în casa bătrânei din localitatea Ruffano, provincia Lecce. Prima versiune analizată de oamenii legii ar fi un suicid.

Potrivit presei italiene, femeia avea 33 de ani. Aceasta lucra ca „badantă” la  bătrână alături de o altă îngrijitoare, care probabil o înlocuia pe timpul zilei. Dimineață, trupul femeii a fost găsit fără viață, în casa unde lucrau cele două.

La fața locului a fost solicitată imediat intervenția unei ambulanțe. Medicii au încercat să o resusciteze, dar femeia nu a mai putut fi salvată.

Cadavrul a fost transferat la spitalul „Vito Fazzi din Lecce” pentru autopsie. Oamenii legii au inițiat investigații pentru a stabili ce a determinat-o pe femeie să recurgă la suicid.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!