Cel puțin opt persoane au murit și alte 40 au fost rănite după ce un autobuz a ieșit de pe drum în Peru și s-a prăbușit în gol. Oamenii erau suporteri ai echipei de fotbal „Barcelona Guayaquil” din Ecuador și se întorceau de la meciul disputat în Peru cu „Sporting Cristal”.

Autocarul în care se aflau fanii „Barcelonei Guayaquil” a căzut de la 15 metri într-o prăpastie. Unul dintre fanii care au supraviețuit în urma accidentului a declarat că totul s-ar fi întâmplat din cauza vitezei mari.

La meciul de la care se întorceau fanii, „Barcelona Guayaquil” a pierdut cu 1-2 în fața „Sporting Cristal”, dar s-a calificat, totuși,  în faza următoare a „Copei Libertadores”, deoarece câștigase cu 4-0 în primul meci, care a fost  disputat acasă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!