/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ „Zdob și Zdub” a încins atmosfera la Lisabona! Moldovenii din diasporă așteaptă concerte și în alte orașe

missing
16 februarie 2020, ora 18:43

Formația de rock alternativ „Zdob și Zdub” a încins atmosfera ieri-seară la Lisabona unde a dat un concert de zile mari. Sute de spectatori, adunați într-un club, au cântat cele mai tari hituri ale trupei. Concertul din capitala Portugaliei face parte din turneul „Bestarium” planificat de artiști, care vor cânta până la primăvară în diferite țări.

Cu o zi mai devreme, pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, trupa a cântat în clubul „Jam Park” din Dublin, Irlanda. Pe pagina de Facebook a zdubilor au fost scrise zeci de mesaje în care moldovenii din diasporă îi îndeamnă pe băieți să vină și în alte țări.

Pe 21 și 22 februarie, „Zdob și Zdub” va cânta la Moscova și Sankt Petersburg, iar apoi vor da concerte în România, la Constanța și București, pe 27 și 28 februarie.

În lunile aprilie și mai, formația are planificate concerte la Bruxelles, Belgia și în Mannheim, Germania.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram