Formația de rock alternativ „Zdob și Zdub” a încins atmosfera ieri-seară la Lisabona unde a dat un concert de zile mari. Sute de spectatori, adunați într-un club, au cântat cele mai tari hituri ale trupei. Concertul din capitala Portugaliei face parte din turneul „Bestarium” planificat de artiști, care vor cânta până la primăvară în diferite țări.

Cu o zi mai devreme, pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, trupa a cântat în clubul „Jam Park” din Dublin, Irlanda. Pe pagina de Facebook a zdubilor au fost scrise zeci de mesaje în care moldovenii din diasporă îi îndeamnă pe băieți să vină și în alte țări.

Pe 21 și 22 februarie, „Zdob și Zdub” va cânta la Moscova și Sankt Petersburg, iar apoi vor da concerte în România, la Constanța și București, pe 27 și 28 februarie.

În lunile aprilie și mai, formația are planificate concerte la Bruxelles, Belgia și în Mannheim, Germania.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!