Actorul Jackie Chan promite că oferă suma de 132 de mii de euro (un milion de yuani) persoanei sau instituției care va inventa un vaccin contra coronavirusului. Despre asta a anunțat celebrul actor pe rețeaua socială chineză Weibo. 

„Dacă cineva, fie că este o persoană, fie o instituţie, poate crea un vaccin eficace contra virusului, aş vrea să-i ofer un milion de yuani drept recunoştinţă. Sper ca toată lumea să înţeleagă că nu este vorba despre bani (…). Nu pot să văd oamenii suferind şi murind atunci când am putea să profităm de viaţă“, a scris starul.

Până acum, 1770 de oameni au murit din cauza coronavirusului, numprul de îmbolnăviri ajungând la 70.548.

În această situație, la Beijing, va fi deschisă o fabrică nouă de confecționare a măștilor medicinale de protecție. Autoritățile își propun ca aceasta să fie gata în următoarele șase zile. Fabrica urmează a fi deschisă în sediul unei foste clădiri industriale și va produce 250 de mii de măști zilnic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!