/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Actorul Jackie Chan promite 132 de mii de euro celui care va inventa un vaccin împotriva coronavirusului

missing
17 februarie 2020, ora 18:50

Actorul Jackie Chan promite că oferă suma de 132 de mii de euro (un milion de yuani) persoanei sau instituției care va inventa un vaccin contra coronavirusului. Despre asta a anunțat celebrul actor pe rețeaua socială chineză Weibo. 

„Dacă cineva, fie că este o persoană, fie o instituţie, poate crea un vaccin eficace contra virusului, aş vrea să-i ofer un milion de yuani drept recunoştinţă. Sper ca toată lumea să înţeleagă că nu este vorba despre bani (…). Nu pot să văd oamenii suferind şi murind atunci când am putea să profităm de viaţă“, a scris starul.

Până acum, 1770 de oameni au murit din cauza coronavirusului, numprul de îmbolnăviri ajungând la 70.548.

În această situație, la Beijing, va fi deschisă o fabrică nouă de confecționare a măștilor medicinale de protecție. Autoritățile își propun ca aceasta să fie gata în următoarele șase zile. Fabrica urmează a fi deschisă în sediul unei foste clădiri industriale și va produce 250 de mii de măști zilnic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram