/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Un bărbat a decedat într-un accident produs în apropiere de orașul Slobozia. Starea șoferului

missing
17 februarie 2020, ora 17:15

Un bărbat de 33 de ani a murit într-un accident rutier care s-a produs azi-noapte pe traseul Nistrovsc – Pervomaisc, în apropiere de orașul Slobozia, regiunea Transnistreană. Un „Nissan” a intrat într-un copac de pe marginea drumului, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.   

Omenii legii au fost alertați în jurul orei trei dimineața. Ajunși la fața locului, milițienii au stabilit că la volanul automobilului se afla un bărbat de 25 de ani. Acesta se întorcea din orașul Nistrovsc. Pasagerul stătea pe bancheta din față. El a murit din cauza rănilor primite.

Șoferul a fost internat în secția de chirurgie a spitalului din apropiere. Bărbatului i-au fost selectate analize. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Foto: mvdpmr.org

Foto: mvdpmr.org

Foto: mvdpmr.org

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram