Un bărbat de 33 de ani a murit într-un accident rutier care s-a produs azi-noapte pe traseul Nistrovsc – Pervomaisc, în apropiere de orașul Slobozia, regiunea Transnistreană. Un „Nissan” a intrat într-un copac de pe marginea drumului, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.   

Omenii legii au fost alertați în jurul orei trei dimineața. Ajunși la fața locului, milițienii au stabilit că la volanul automobilului se afla un bărbat de 25 de ani. Acesta se întorcea din orașul Nistrovsc. Pasagerul stătea pe bancheta din față. El a murit din cauza rănilor primite.

Șoferul a fost internat în secția de chirurgie a spitalului din apropiere. Bărbatului i-au fost selectate analize. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Foto: mvdpmr.org

Foto: mvdpmr.org

Foto: mvdpmr.org

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!