Un vehicul marfar de mare tonaj, înmatriculat în R. Moldova, s-a răsturnat astăzi în afara carosabilului pe un drum din România, între localitățile Oltenești și Curteni.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost rănit. Acesta a primit îngrijiri de la medicii sosiți la fața locului, iar ulterior a fost transportat cu ambulanța la spital.

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea scurgerilor de combustibil de pe șosea. O perioadă, în zonă s-a circulat cu dificultate.

„Secția de Pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și modul pentru descarcerare, la un accident rutier în care este implicat un autotren transport marfă și o persoană. Persoana implicată în accident nu este încarcerată” au anunțat reprezentații Inspectoratului de la Situații de Urgență, citați de vremeanouă.ro.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!