/FOTO/ Un TIR înmatriculat în R. Moldova s-a răsturnat în România. Șoferul a ajuns la spital

17 februarie 2020, ora 15:06

Un vehicul marfar de mare tonaj, înmatriculat în R. Moldova, s-a răsturnat astăzi în afara carosabilului pe un drum din România, între localitățile Oltenești și Curteni.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost rănit. Acesta a primit îngrijiri de la medicii sosiți la fața locului, iar ulterior a fost transportat cu ambulanța la spital.

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea scurgerilor de combustibil de pe șosea. O perioadă, în zonă s-a circulat cu dificultate.

„Secția de Pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și modul pentru descarcerare, la un accident rutier în care este implicat un autotren transport marfă și o persoană. Persoana implicată în accident nu este încarcerată” au anunțat reprezentații Inspectoratului de la Situații de Urgență, citați de vremeanouă.ro.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram