/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO VIDEO/ Cum au sărbătorit vedetele Ziua îndrăgostiților. De la cele mai simple daruri și până la buchete imense de trandafiri

missing
17 februarie 2020, ora 12:15

Vedetele nu au trecut indiferente de Ziua Îndrăgostiţilor, postând pe conturile lor de socializare fotografii şi mesaje pline de iubire. De la cele mai simple daruri și până la buchete imense de trandafiri, toate reprezintă acele „mici” atenții din acea zi.

Fie că au postat imagini cu iubiții lor. Noi am făcut o selecție a celor mai semnificative imagini apărute, pe 14 februarie, pe rețelele de socializare. Vedeți mai jos cine și cum a sărbătorit.

Ionel Istrati și-a vizitat mama și i-a dăruit un buchet de flori.

 

View this post on Instagram

 

Cel mai scump Valentine’s din viața mea! Mama @istrati_valentina #valentinesday #spital #mama

A post shared by IONEL ISTRATI (@ionelistrati) on

Un cadou special a primit în dar și interpreta Dianna Rotaru. Vedeta s-a lăudat pe rețelele de socializare cu un microfon împodobit cu Swarovski.

 

View this post on Instagram

 

Cadoul meu de Valenty’s Day de la Cupidonul meu @ilia_tataru @tina_fistashka #concerts #love @liliacaraush @morphine_fashion

A post shared by Dianna Rotaru (@dianna_rotaru) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram