/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

La ce etapă sunt lucrările de reparație la stația de epurare. Răspunsul directorului "Apă Canal-Chișinău"

missing
17 februarie 2020, ora 21:05

Lucrările de reabilitare a bazinelor de aerare la stația de epurare a apelor uzate din Chișinău sunt efectuate în proporție de 46%. Directorul interimar al întreprinderii municipale „Apă Canal-Chișinău”, Anatolie Lichii, a spus, astăzi, la ședința operativă de la Primăria capitalei că acesta este cel mai mare progres înregistrat în procesul de reabilitare, scrie IPN.

Potrivit lui Anatolie Lichii, timp de trei săptămâni, s-a avansat în această privință cu circa 10%. Întrebat dacă va fi miros urât în capitală, când temperaturile vor crește, Anatolie Lichii a spus că se lucrează pentru diminuarea acestui risc.

La începutul lunii, primarul general, Ion Ceban, a criticat mersul lucrărilor la stația de epurare. Potrivit edilului, lucrările s-au efectuat în proporție de doar 10%, deși la acea etapă gradul de executare trebuia să fie de 85%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram