Consiliul Audiovizualului a aprobat săptămâna trecută acordarea licenței de emisie pentru un nou post de televiziune. Este vorba despre „Nika TV”, un canal de televiziune creștin-ortodox.

Noul post de televiziune urmează să-și înceapă curând activitatea. „Nika TV” va promova valorile creștin – ortodoxe și nu numai. Emisiunile vor avea tematică socio – culturală și creștin – ortodoxă, iar o parte dintre ele vor fi realizate de clerici și voluntari.

Totodată, unele dintre emisiuni cu conținut cultural și educativ vor fi retransmise din parohiile și bisericile din republică.

Postul de televiziune „Nika TV” va fi administrat de clericul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din satul Sălcuța, raionul Căușeni, preotul Serghei Jelihovschi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!