O tânără din Federația Rusă a murit în timpul unui concurs de mâncat prăjituri, după ce s-a înecat cu o bucată de prăjitură și s-a sufocat.Tragedia a avut loc în localul „Killfish” din centrul Moscovei.

Potrivit presei ruse, victima avea de 23 de ani și se afla în local împreună cu prietenii săi. Aceasta a decis să participe la concursul de mâncat prăjituri la viteză. După ce s-a dat startul, tânăra era printre lideri, iar pentru a-și asigura victoria a băgat în gură mai multe prăjituri concomitent.

Femeia a început să aibă dificultăți la înghițire și într-un final s-a sufocat. Oamenii au încercat să-i ofere primul ajutor medical, dar nu au reușit să o salveze. Medicii veniți la fața locului doar au constatat decesul.

Un caz similar a fost înregistrat la sfârșitul lunii ianuarie în Australia. O femeie de 60 de ani a murit după ce a participat la un concurs de mâncat prăjituri cu ciocolată și fulgi de nucă de cocos. Concurenta a suferit o criză și a decedat la spital.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!