O tânără din Federația Rusă a murit în timpul unui concurs de mâncat prăjituri, după ce s-a înecat cu o bucată de prăjitură și s-a sufocat.Tragedia a avut loc în localul „Killfish” din centrul Moscovei.

Potrivit presei ruse, victima avea de 23 de ani și se afla în local împreună cu prietenii săi. Aceasta a decis să participe la concursul de mâncat prăjituri la viteză. După ce s-a dat startul, tânăra era printre lideri, iar pentru a-și asigura victoria a băgat în gură mai multe prăjituri concomitent.

Femeia a început să aibă dificultăți la înghițire și într-un final s-a sufocat. Oamenii au încercat să-i ofere primul ajutor medical, dar nu au reușit să o salveze. Medicii veniți la fața locului doar au constatat decesul.

Un caz similar a fost înregistrat la sfârșitul lunii ianuarie în Australia. O femeie de 60 de ani a murit după ce a participat la un concurs de mâncat prăjituri cu ciocolată și fulgi de nucă de cocos. Concurenta a suferit o criză și a decedat la spital.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!