Peste 40 de șoferi au fost găsiți băuți la volan de către polițiști în zilele de odihnă, pe teritoriul țării. Asta după ce ofițerii de patrulare au efectuat o serie de verificări prin intermediul cărora au depistat conducătorii auto care încalcă regulile de circulație. 

În urma acestora, alți peste 900 de șoferi au fost trași pe dreapta pentru că au depășit limita de viteză. De asemenea, 38 de șoferi nu aveau asupra lor permisul de conducere, iar 36 nu și-au cuplat centura de siguranță.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), alți 155 de conducători auto nu au respectat indicatoare de semnalizare rutieră, iar 20 nu au acordat prioritate legală pietonilor. Pe lângă șoferi au fost sancționați și 125 de pietoni pentru că au traversat strada în locuri interzise.

În total, în acest weekend, șoferii au comis 1600 de încălcări rutiere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!