/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Peste 40 de șoferi, care au urcat beți la volan, trași pe dreapta de Poliție în acest weekend

missing
17 februarie 2020, ora 10:13

Peste 40 de șoferi au fost găsiți băuți la volan de către polițiști în zilele de odihnă, pe teritoriul țării. Asta după ce ofițerii de patrulare au efectuat o serie de verificări prin intermediul cărora au depistat conducătorii auto care încalcă regulile de circulație. 

În urma acestora, alți peste 900 de șoferi au fost trași pe dreapta pentru că au depășit limita de viteză. De asemenea, 38 de șoferi nu aveau asupra lor permisul de conducere, iar 36 nu și-au cuplat centura de siguranță.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), alți 155 de conducători auto nu au respectat indicatoare de semnalizare rutieră, iar 20 nu au acordat prioritate legală pietonilor. Pe lângă șoferi au fost sancționați și 125 de pietoni pentru că au traversat strada în locuri interzise.

În total, în acest weekend, șoferii au comis 1600 de încălcări rutiere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram