Vicepreședintele Parlamentului a venit cu o reacție la ultimele critici aduse de către președintele Igor Dodon la adresa ambasadorilor UE acreditați în Republica Moldova. Mihai Popșoi consideră că printr-un astfel „discurs de ură”, relațiile țării noastre cu partenerii europeni se vor înrăutăți.  

„Doresc să vin cu o reacție la atacul făcut recent de președintele Igor Dodon la adresa ambasadorilor. Președintele dorește să antagonizeze artificial relațiile cu partenerii europeni sperând că Rusia îl va ajuta financiar și nu doar”, a declarat astăzi alesul poporului în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Popșoi a spus că acest fapt nu are cum să soluționeze problema izolării internaționale, inclusiv cea financiară, în care potrivit lui, s-a pomenit țara noastră. „Șeful statului a făcut o insultă gravă la adresa ambasadorilor. Dacă au o opinie rezervată față de acțiunile lui Igor Dodon, este dreptul lor”, a mai spus deputatul.

Amintim că șeful statului i-a acuzat pe ambasadorii statelor Uniunii Europene acreditați în R. Moldova că ar apăra interesele partidelor din opoziție și ar pune bețe în roate Guvernului Chicu, contribuind la faptul ca finanțările din exterior să fie oprite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!