Interpreta Natalia Gordienko, care va cânta piesa „Prison” în finala națională Eurovision 2020, a filmat clipul de prezentare care va fi difuzat înainte de intrarea  artistei pe scenă.

Câteva imagini  surprinse din timpul filmărilor interpreta le-a postat într-un instatories pe Instagram.

Pentru acest clip, artista a optat pentru o rochie de culoare albă.

Finala națională este planificată pentru 29 februarie. Organizatorii au decis totuși să implice televotul ca parte componentă a jurizării.

Doi participanţi au fost excluşi din concurs. Interpreta Liusea Znamenski a depus cerere de excludere, iar interpreta Diana Brescan nu s-a prezentat la audieri.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului va avea loc în Rotterdam şi va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 şi 14 mai. Finala va avea loc pe data de 16 mai 2020. Competiţia muzicală, tradiţional, va fi difuzată în direct de Moldova 1 şi on-line pe www.trm.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!