După ce președintele Partidului Democrat Pavel Filip a spus că formațiunea ar fi gata să se așeze la masa de negocieri cu cele două formațiuni care au format blocul ACUM, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, exclude formarea unei alianțe cu PDM.

Deputatul PPDA susține că PDM nu s-a reformat așa cum a promis și a păstrat în partid „oameni toxici”. O dovadă ar fi noii vicepreședinți ai formațiunii care au fost aleși sâmbătă, la ședința Consiliului politic al partidului.

„Nu este posibilă această alianță pentru că nu se vede progres în reformarea PDM. Sunt persoanele toxice din anturajului lui Plahotnciuc și persoane servile lui Dodon. Alianță cu un partid care nu s-a curățat și care rămâne pe pozițiile vechi fără progres eu la ora actuală nu văd cum este posibil. Eu personal, alianță cu Andronache și Nichiforciuc nu văd”, a punctat Slusari.

Pe de altă parte, deputatul a precizat că e posibilă o colaborare cu PDM în Parlament, la promovarea anumitor proiecte de legi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!