Zece hectare de vegetație uscată din orașul Căușeni au fost mistuite de flăcări. Incendiul s-a produs ieri, în apropierea sectorului locativ, dar pompierii au intervenit la timp și au reușit să oprească răspândirea focului spre casele oamenilor.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:47. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, dar și tehnica specializată a autorităților locale, care au reușit să lichideze complet incendiul la ora 16:50.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Salvatorii avertizează despre riscul incendiilor de proporţii în condiţii de vânt. În vederea prevenirii situațiilor excepționale, pompierii îndeamnă cetăţenii să respecte normele antiincendiare, în special la utilizarea focului deschis. Oamenii sunt îndemnați să nu aprindă gunoiul și vegetația uscată în apropiere spațiilor forestiere, dar și a celor de locuit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!