Unele sectoare de poliție din țară activează în condiții greu de imaginat. Un singur computer este folosit de doi sau chiar trei polițiști, iar de multe ori, oamenii legii trebuie să stea la o singură masă sau să se așeze pe rând, pe același scaun, pentru a-și face munca.

Declarația a fost făcută de ministrul de Interne, Pavel Voicu, după ședința Colegiului MAI. Voicu spune că anul acesta urmează a fi reparate și utilate 20 de sectoare de poliție din țară.

„20 de sectoare de poliție vor fi reparate din bugetul MAI, ne planificăm ca toți ofițerii de sector să fie dotați cu calculatoare. 20 de milioane de lei ne vor ajunge pentru 20 de sectoare de poliție”, a menționat Pavel Voicu.

Potrivit ministrului de Interne, sectoarele de poliție care vor fi reparate sunt din toate zonele țării, în localitățile unde sunt cei mai mulți oameni dar și cei mai mulți angajați în cadrul sectoarelor de poliție.

În Republica Moldova sunt 173 de sectoare de poliție. 30 dintre acestea sunt reparate și dispun de condiții adecvate de muncă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!