/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă un disident în PD: „Păcat că noua conducere a partidului a preferat un alt eveniment”

missing
18 februarie 2020, ora 09:35

Deputatul democrat Sergiu Sârbu, care se numără printre fruntașii partidului, a criticat decizia conducerii formațiunii de a participa ieri-seară la o întâlnire cu reprezentanții Partidului Socialiștilor.

Sergiu Sârbu și Andrian Candu, ambii înlăturați din funcțiile de vicepreședinți ai partidului, la Consiliului politic care a avut loc sâmbătă, nu au participat la întrunirea de ieri-seară cu PSRM, dar au fost în deplasare în teritoriu.

Păcat că noua conducere a partidului a preferat un alt eveniment în această seară și nu a acceptat să vină la discuții sincere și deschise cu frumoasa echipă PDM din raionul Drochia care a avut foarte multe întrebări la tot ceea ce facem zi de zi și încotro ar trebui să se miște Republica Moldova!” , a scris Sârbu pe Facebook.

Pe de altă parte, democratul Andrian Candu a declarat că fracțiunea PDM ar trebui să susțină moțiunea depusă de deputații ACUM împotriva ministrului de Externe Aureliu Ciocoi. Candu și-a anunțat poziția tot aseară, în timp ce conducerea PDM și PSRM se aflau la masa de discuții la Parlament.

Amintim că președintele Igor Dodon, premierul Ion Chicu, președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și mai mulți reprezentanți din conducerea PSRM și PDM s-au întâlnit ieri-seară. Deși oficial au anunțat că  „au analizat agenda guvernamentală și au adaptat-o la angajamentele pe care cele două partide și le-au asumat în fața cetățenilor”, surse din interior au spus pentru TV8 că cele două formațiuni ar pune la cale o coaliție.

Ședință comună PD-PSRM la Parlament. Reprezentanții Blocului ACUM au lipsit

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram