/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Primăvară sau iarnă? Ne așteaptă cer variabil și temperaturi de până la 13 grade ziua

18 februarie 2020, ora 08:02

Astăzi ziua va fi anormal de cald pentru această perioadă a anului. Maximele vor atinge în nordul țării +8.. +11 grade Celsius, la în centru +9.. +12 grade Celsius și tocmai +10.. +13 grade Celsius în sudul țării. La fel de cald va fi și mâine, doar că se așteaptă precipitații.

Conform prognozelor meteo, vremea va continua să fie caldă și această săptămână. Cel mai frig va fi la nord, unde noaptea se așteaptă până la -2 grade Celsius, iar ziua până la +9. Iar cel mai cald, va fi în sudul țării. Pe timp de zi sunt așteptate 11 grade cu plus, iar noaptea se vor înregistra +3 grade. În capitală, temperaturile diurne vor fi cu plus, iar cele nocturne vor atinge -1 grad. Precipitații ar putea să cadă miercuri, joi și vineri.

Vezi și:

/VIDEO/ Specialiștii vorbesc de o anomalie! În plină iarnă, au răsărit ghioceii și lalelele și a înmugurit liliacul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram