Astăzi ziua va fi anormal de cald pentru această perioadă a anului. Maximele vor atinge în nordul țării +8.. +11 grade Celsius, la în centru +9.. +12 grade Celsius și tocmai +10.. +13 grade Celsius în sudul țării. La fel de cald va fi și mâine, doar că se așteaptă precipitații.

Conform prognozelor meteo, vremea va continua să fie caldă și această săptămână. Cel mai frig va fi la nord, unde noaptea se așteaptă până la -2 grade Celsius, iar ziua până la +9. Iar cel mai cald, va fi în sudul țării. Pe timp de zi sunt așteptate 11 grade cu plus, iar noaptea se vor înregistra +3 grade. În capitală, temperaturile diurne vor fi cu plus, iar cele nocturne vor atinge -1 grad. Precipitații ar putea să cadă miercuri, joi și vineri.

Vezi și:

/VIDEO/ Specialiștii vorbesc de o anomalie! În plină iarnă, au răsărit ghioceii și lalelele și a înmugurit liliacul

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!