/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Socialiștii nu neagă o eventuală coaliție cu democrații! Batrâncea: „Aceste lucruri pot fi discutate”

missing
18 februarie 2020, ora 14:32

Deputații socialiști nu neagă o eventuală coaliție cu democrații. Totuși, acest subiect nu ar fi fost discutat aseară la Parlament, la ședința comună PDM – PSRM, la care au fost prezenți inclusiv președinta Legislativului Zinaida Greceanîi, premierul Ion Chicu și șeful statului Igor Dodon.

„Poate fi teoretic și o coaliție. Aceste lucruri pot fi discutate. Ieri, nu s-a discutat despre crearea platformelor și coaliției”, a spus socialistul Vlad Batrâncea într-o conferință de presă.

Totodată, Batrâncea a subliniat că PSRM ar putea purta totuși anumite discuții.

„Cred că vor fi discuții între partide și suntem siguri că ele trebuie să dureze. Probabil că trebuie să pornim de la ce vrem să realizăm și dacă etse o bună înțelegere la acest capitol, putem discuta mai departe”, a menționat socialistul.

Mai mult, Vlad Batrâncea nu a negat nici posibilitatea partajării unor ministere în portofoliul Partidului Democrat.

Amintim că aseară la Parlament a avut loc o ședința PDM – PSRM. Prezenți au mai fost și șeful statului Igor Dodon, președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și prim-ministrul Ion Chicu. 

Principalele teme de discuție au fost legate de activitatea parlamentară și guvernamentală în perioada următoare, inclusiv cu privire la lansarea unor proiecte ample, pe termen mediu și lung, care vizează îmbunătățirea continuă a vieții cetățenilor. La întâlnirea de lucru au fost discutate și problemele abordate de cetățeni în cadrul vizitelor întreprinse în teritoriu de reprezentanții Președinției, Guvernului, Parlamentului”, potrivit unui comunicat de presă emis de Legislativ.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram