Deputații socialiști nu neagă o eventuală coaliție cu democrații. Totuși, acest subiect nu ar fi fost discutat aseară la Parlament, la ședința comună PDM – PSRM, la care au fost prezenți inclusiv președinta Legislativului Zinaida Greceanîi, premierul Ion Chicu și șeful statului Igor Dodon.

„Poate fi teoretic și o coaliție. Aceste lucruri pot fi discutate. Ieri, nu s-a discutat despre crearea platformelor și coaliției”, a spus socialistul Vlad Batrâncea într-o conferință de presă.

Totodată, Batrâncea a subliniat că PSRM ar putea purta totuși anumite discuții.

„Cred că vor fi discuții între partide și suntem siguri că ele trebuie să dureze. Probabil că trebuie să pornim de la ce vrem să realizăm și dacă etse o bună înțelegere la acest capitol, putem discuta mai departe”, a menționat socialistul.

Mai mult, Vlad Batrâncea nu a negat nici posibilitatea partajării unor ministere în portofoliul Partidului Democrat.

Amintim că aseară la Parlament a avut loc o ședința PDM – PSRM. Prezenți au mai fost și șeful statului Igor Dodon, președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și prim-ministrul Ion Chicu. 

Principalele teme de discuție au fost legate de activitatea parlamentară și guvernamentală în perioada următoare, inclusiv cu privire la lansarea unor proiecte ample, pe termen mediu și lung, care vizează îmbunătățirea continuă a vieții cetățenilor. La întâlnirea de lucru au fost discutate și problemele abordate de cetățeni în cadrul vizitelor întreprinse în teritoriu de reprezentanții Președinției, Guvernului, Parlamentului”, potrivit unui comunicat de presă emis de Legislativ.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!