Trandafiri roșii, tablouri și… huiduieli. Sunt câteva dintre surprizele aduse lui Igor Dodon, care astăzi împlinește 45 de ani. Șeful statului și-a sărbătorit ziua de naștere la sediul Președinției unde s-a format o coadă de oaspeți, încărcați cu daruri. Sărbătoarea a avut loc departe de ochii presei.

Forfotă mare azi la Președinție. Cu brațele pline de de flori, oaspeții au venit să-l felicite pe șeful staului. Ce-i drept, nu au fost prea vorbăreți.

Și ministrul justiției a optat pentru un buchet imens de trandafiri roșii.

Șeful statului și-a sărbătorit ziua de naștere departe de ochii presei.

Nu cu daruri, dar cu huiuieli a venit această femeie de ziua șefului statului.

„Am venit să-l șuier că nu a făcut nimic”, a spus femeia.

Și fostul ministru al Mediului Valeriu Munteanu, care trecea prin preajma președinției a avut un mesaj pentru șeful statului.

Urări pentru Igor Dodon au avut și unii deputați.

Șeful statului s-a lăudat că a primit felicitări virtuale și din partea omologilor săi, printre care de la președintele Rusiei, al Kazahstanului și Chinei. Igor Dodon a împlinit astăzi 45 de ani. Acesta a fost ales președinte al Republicii Moldova în 2016, din turul doi, cu peste 52 la sută din voturi.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!