Trandafiri roșii, tablouri și… huiduieli. Sunt câteva dintre surprizele aduse lui Igor Dodon, care astăzi împlinește 45 de ani. Șeful statului și-a sărbătorit ziua de naștere la sediul Președinției unde s-a format o coadă de oaspeți, încărcați cu daruri. Sărbătoarea a avut loc departe de ochii presei.

Forfotă mare azi la Președinție. Cu brațele pline de de flori, oaspeții au venit să-l felicite pe șeful staului. Ce-i drept, nu au fost prea vorbăreți.

Și ministrul justiției a optat pentru un buchet imens de trandafiri roșii.

Șeful statului și-a sărbătorit ziua de naștere departe de ochii presei.

Nu cu daruri, dar cu huiuieli a venit această femeie de ziua șefului statului.

„Am venit să-l șuier că nu a făcut nimic”, a spus femeia.

Și fostul ministru al Mediului Valeriu Munteanu, care trecea prin preajma președinției a avut un mesaj pentru șeful statului.

Urări pentru Igor Dodon au avut și unii deputați.

Șeful statului s-a lăudat că a primit felicitări virtuale și din partea omologilor săi, printre care de la președintele Rusiei, al Kazahstanului și Chinei. Igor Dodon a împlinit astăzi 45 de ani. Acesta a fost ales președinte al Republicii Moldova în 2016, din turul doi, cu peste 52 la sută din voturi.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!