/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Două avioane s-au ciocnit în aer. Nu sunt supraviețuitori

missing
19 februarie 2020, ora 09:13

Un accident aviatic teribil s-a produs în Australia, în apropiere de localitatea Melbourne. Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, iar cele patru persoane aflate la bordul navelor au decedat.

„Cel mai probabil cele două avioane s-au ciocnit în zbor înainte să se prăbuşească. Fiecare aparat avea câte doi oameni la bord şi toate cele patru persoane au decedat”, se arată în comunicatul oficial al poliţiei din statul Victoria.

Cele patru persoane nu au fost deocamdată identificate.

La fața locului se fac cercetări. A fost sesizată Direcția privind securitatea aviatică și Biroul australian pentru Securitate în transport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram