Președintele Partidului Social Democrat Victor Șelin susține că nu a purtat niciodată discuții cu democrații despre o posibilă fuziune între PSD și PDM, așa cum a afirmat astăzi președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov, după ce și-au anunțat ieșirea din formațiune cei șase deputați democrați.

„Dl Diacov în ultimul timp face multe declarații dubioase. Eu nici nu le iau în seamă. În ultimii patru ani, nu m-am întâlnit niciodată cu reprezentanți ai Partidului Democrat. Nici zilele astea, nici săptămâna asta nu am discutat cu nimeni. Nu am purtat nicio discuție cu dl Candu”, a spus Șelin pentru TV8.md.

Pe de altă parte, Dumitru Diacov susține că pe timpul lui Plahotniuc s-au făcut încercări de fuzionare cu Partidul Social Democrat.

„Atunci eu m-am opus. Acum ei au decis singuri, împreună cu sponsorii”, a scris Diacov pe Facebook, motivând astfel decizia celor șase deputați democrați de a ieși din PDM și sugerând că aceștia ar urma să plece la PSD.

Din Partidul Democrat au plecat astăzi deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!