/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Liderul PSD comentează insinuările făcute de Diacov despre o posibilă preluare a partidului de către Candu

missing
19 februarie 2020, ora 17:15

Președintele Partidului Social Democrat Victor Șelin susține că nu a purtat niciodată discuții cu democrații despre o posibilă fuziune între PSD și PDM, așa cum a afirmat astăzi președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov, după ce și-au anunțat ieșirea din formațiune cei șase deputați democrați.

„Dl Diacov în ultimul timp face multe declarații dubioase. Eu nici nu le iau în seamă. În ultimii patru ani, nu m-am întâlnit niciodată cu reprezentanți ai Partidului Democrat. Nici zilele astea, nici săptămâna asta nu am discutat cu nimeni. Nu am purtat nicio discuție cu dl Candu”, a spus Șelin pentru TV8.md.

Pe de altă parte, Dumitru Diacov susține că pe timpul lui Plahotniuc s-au făcut încercări de fuzionare cu Partidul Social Democrat.

„Atunci eu m-am opus. Acum ei au decis singuri, împreună cu sponsorii”, a scris Diacov pe Facebook, motivând astfel decizia celor șase deputați democrați de a ieși din PDM și sugerând că aceștia ar urma să plece la PSD.

Din Partidul Democrat au plecat astăzi deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram