/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Replica lui Cebotari la reproșurile aduse de Filip. „Nu ne place că ne-am pierdut identitatea”

missing
19 februarie 2020, ora 21:56

Unul dintre cei șase deputați, care a părăsit astăzi Partidul Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Cebotari a venit astăzi la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8 cu o reacție la reproșurile aduse de către președintele formațiunii Pavel Filip.

„Nu ne place că ne-am pierdut identitatea. PDM pe care eu îl știu nu mai este același. Nu s-a stabilit ce vectori va promova.

Eu nu am discutat cu Vladimir Plahotniuc despre plecare și ne pare rău că foștii colegi gândesc că orice pas trebuie cu cineva coordonat. Ceea ce am văzut la conferința de presă (n.r. de astăzi de la PDM) este că 90 la sută din persoanele prezente au fost promovate de Vladimir Plahotniuc”, a declarat fostul democrat.

Dânsul a spus că, înainte de briefingul de presă, la care a comunicat că iese din formațiune, a anunțat printr-un mesaj partidul despre intenția sa.

„Eu am anunțat toată fracțiunea înainte de a comunica că am intenția de a pleca din formațiune. De asemenea, am purtat consultații cu mai mulți reprezentanți ai misiunilor diplomatice, însă nu am discutat cu ambasadorul SUA”, a precizat Vladimir Cebotari.

Președintele PDM Pavel Filip a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că plecarea celor șase deputați din formațiune a fost influențată din exterior, iar în timpul apropiat se va înțelege din partea cui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram