/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Trei cluburi de fotbal importante din țară nu au obținut licența națională. Au cinci zile pentru recurs

missing
19 februarie 2020, ora 19:00

Trei cluburi de fotbal importante din Republica Moldova nu au reușit să obțină licența națională, care oferă posibilitatea de a evolua în prima divizie valorică a campionatului de fotbal din acest an.

Este vorba de cluburile de fotbal: „Milsami Orhei”, „Petrocub-Hâncești” și „Zimbru Chișinău”, cererile cărora au fost respinse din motiv că nu au respectat toate condițiile de licențiere.

Contactați de redacție, reprezentanții FC „Petrocub-Hâncești” au declarat că nu au obținut licența națională din cauza unui litigiu cu un club de fotbal din Camerun, care urmează a fi soluționat în cel mai scurt timp.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), cluburile care nu sunt de acord cu decizia luată o pot ataca în decurs de cinci zile calendaristice la Organul de Apel al Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF, adică până pe data de 25 februarie curent.

Licența națională pentru sezonul 2020 a fost acordată următoarelor cluburi:

– FC „Sheriff Tiraspol”
– CSF „Speranța Nisporeni”
– FC „Dinamo-Auto Tiraspol”
– FC„ Sfîntul Gheorghe Suruceni”
– FC „Codru Lozova”
– FC „Florești”
– FC „Dacia Buiucani Chișinău”

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram