Trei cluburi de fotbal importante din Republica Moldova nu au reușit să obțină licența națională, care oferă posibilitatea de a evolua în prima divizie valorică a campionatului de fotbal din acest an.

Este vorba de cluburile de fotbal: „Milsami Orhei”, „Petrocub-Hâncești” și „Zimbru Chișinău”, cererile cărora au fost respinse din motiv că nu au respectat toate condițiile de licențiere.

Contactați de redacție, reprezentanții FC „Petrocub-Hâncești” au declarat că nu au obținut licența națională din cauza unui litigiu cu un club de fotbal din Camerun, care urmează a fi soluționat în cel mai scurt timp.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), cluburile care nu sunt de acord cu decizia luată o pot ataca în decurs de cinci zile calendaristice la Organul de Apel al Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF, adică până pe data de 25 februarie curent.

Licența națională pentru sezonul 2020 a fost acordată următoarelor cluburi:

– FC „Sheriff Tiraspol”
– CSF „Speranța Nisporeni”
– FC „Dinamo-Auto Tiraspol”
– FC„ Sfîntul Gheorghe Suruceni”
– FC „Codru Lozova”
– FC „Florești”
– FC „Dacia Buiucani Chișinău”

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!