Fanii îndrăgitei interprete Andra se bucură de o nouă surpriză. Aceasta a lansat piesa „Vina Mea”. Videoclipul a fost lansat azi, 19 februarie, este în limba română și deja a strâns peste 90 mii de vizualizări pe youtube.

Melodia a fost compusă alături de Sandor Biro. În clipul video joacă actorul din serialul „Vlad”, Adrian Nartea.

Artista le-a prezentat fanilor noul hit, care potrivit ei este „pentru cei care au iubit, dar au fost dezamăgiți. Pentru cei care au făcut tot ce au putut pentru o relație, dar nu a fost suficient. Pentru cei care încă nu s-au vindecat, dar încă mai speră și vor reuși într-o zi să iubească din nou

Pe pagina de Facebook a interpretei, în descrierea clipului, s-a scris: „Când iubești, faci orice. Și totuși îți pui o mie de întrebări după o despărțire dureroasă. Poate ai fi putut spune ceva, face ceva, ai fi putut salva iubirea…”. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!