Cei șase deputați care au ieșit ieri din Partidul Democrat au format un grup distinct în Parlament care se va numi „Pro-Moldova”. Anunțul a fost făcut la ședința de astăzi a Legislativului.

Grupul parlamentar va fi condus de Andrian Candu, iar funcția de secretar i-a revenit lui Sergiu Sârbu, care a fost anterior secretar al fracțiunii PDM.

Fracțiunea PDM a votat pentru excluderea foștilor colegi din partid și le dă undă verde să plutească pe valurile tulburi ale politicii moldovenești..,Îmi pare rău că domnul Sârbu nu s-a ales cu o funcție mai mare”, a ironizat Dumitru Diacov.

Noul grup parlamentar este format de deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!