/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Cei șase deputați care au plecat din PDM au format grupul „Pro-Moldova” în Parlament

20 februarie 2020, ora 12:06

Cei șase deputați care au ieșit ieri din Partidul Democrat au format un grup distinct în Parlament care se va numi „Pro-Moldova”. Anunțul a fost făcut la ședința de astăzi a Legislativului.

Grupul parlamentar va fi condus de Andrian Candu, iar funcția de secretar i-a revenit lui Sergiu Sârbu, care a fost anterior secretar al fracțiunii PDM.

Fracțiunea PDM a votat pentru excluderea foștilor colegi din partid și le dă undă verde să plutească pe valurile tulburi ale politicii moldovenești..,Îmi pare rău că domnul Sârbu nu s-a ales cu o funcție mai mare”, a ironizat Dumitru Diacov.

Noul grup parlamentar este format de deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram