Actrița Teatrului „Night Guguță”, Alina Zmeu, care s-a filmat și în mai multe filme documentare, a dispărut astăzi fără urmă. Familia și prietenii au postat poza tinerei pe rețelele sociale și cer ajutorul oamenilor pentru a o găsi.

A ieșit dimineață de acasă spre lucru și nimeni nu a mai văzut-o! Cine a văzut-o astăzi, dați o veste bună, vă rog! Orice informație e importantă”, este unul dintre mesaje.

Rudele spun că tânăra și-a uitat telefonul acasă. Acestea au deschis și computerul pe care îl utiliza Alina și au intrat pe profilul ei de Facebook în speranța că vor găsi măcar o informație care să le dea un indiciu unde ar putea fi Alina, dar fără rezultate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!