Șeful Direcției numărul 3 din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI) a fost suspendat din funcție, printr-un ordin semnat de ministrul de Interne. Pavel Voicu a anunțat că activitatea din ultimul an a direcției va fi analizată în cadrul unei anchete de serviciu. 

„Decizia a fost luată în urma mai multor plângeri din partea cetățenilor, cu privire la activitatea Direcției nr. 3 Investigare fraude economice, din cadrul INI,  mai bine spus, despre acțiunile abuzive ale unor angajați și conducători asupra agenților economici. Am dispus astăzi toate măsurile necesare pentru a verifica aceste informații”, a subliniat Voicu.

„Nu vreau să lichidăm direcțiile pentru ca să scăpăm de corupție și ilegalități, dar nici nu voi tolera asememea abuzuri care creează mari probleme cetățenilor, dar și statului”, a adăugat Pavel Voicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!