/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sergiu Sîrbu, exclus din Biroul Permanent al Parlamentului

missing
20 februarie 2020, ora 11:57

Fracțiunea Partidului Democrat are un nou vicepreședinte în locul deputatului Vladimir Cebotari, care și-a anunțat ieri plecarea din PDM împreună cu alți cinci deputați.

Vicepreședintă a fracțiunii a fost aleasă deputata Svetlana Rotundu, a anunțat în plenul Parlamentului Dumitru Diacov.

Totodată, Sergiu Sîrbu a fost exclus din Biroul Permanent al Parlamentului, iar secretar al fracțiunii PDM a fost ales Igor Vremea în locul lui Sergiu Sîrbu.

Din Partidul Democrat au plecat ieri șase deputați: Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici. Aceștia au declarat că părăsesc formațiunea din cauza presiunilor care se fac asupra lor pentru ca să accepte o coaliție cu socialiștii.

A fost deja negociată o coaliție PDM-PSRM? Candu: „S-au împărțit deja ministerele”

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram