Un bărbat de 33 de ani, din Țareuca, raionul Rezina, a fost găsit strangulat în podul casei. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depistat de către tatăl său, aseară, aproape de ora 20:00.

În după amiaza zilei de ieri, tânărul ar fi muncit prin gospodărie, iar ulterior le-a spus părinţilor că se duce să se întâlnească cu prietena sa. Spre seară, cadavrul acestuia a fost depistat de tatăl său”, a spus pentru TV8.md ofițera de presă a IP Rezina Irina Burdujan.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul locuia împreună cu părinţii și nu era căsătorit. Acesta nu se afla în vizorul poliției.

Pe corpul bărbatului nu au fost depistate semne de moarte violentă. Totodată, a fost dispusă expertiza medico-legală pentru a se stabili cauza decesului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!