Un angajat al Inspectoratului de Poliție Criuleni a fost prins cu mărfuri de larg consum, în cantități comerciale, fără acte de proveniență. Automobilul acestuia a fost stopat acum două zile de ofițerii serviciului protecție internă și anticorupție al MAI, pentu verificări.

Mărfurile de contrabandă au fost ridicate pentru a le fi stabilită proveniența și valoarea.

Pe numele angajatului Inspectoratului de Poliție Criuleni a fost dispusă o procedură disciplinară. De asemenea, oamenii legii au pornit un proces penal, dar și un proces verbal cu privire la contravenție pentr încălcarea prevederilor regulamentului circulației rutiere, fiindu-i aplicată o amendă.

Serviciul protecție internă și anticorupție a inițiat o anchetă de serviciu. Polițistul nu a fost totuși suspendat din funcție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!