/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Deputații desprinși de PDM au planuri mari în politică! Cebotari: „Am avut discuții cu multe partide...Nu suntem hamilioni”

missing
20 februarie 2020, ora 09:34

Cei șase deputați democrați care și-au anunțat ieri ieșirea din Partidul Democrat vor crea astăzi un grup parlamentar distinct în Parlament și vor anunța o platformă politică pe care vor activa în continuare. Aceștia se vor regăsi ulterior și într-un partid, dar refuză să spună, deocamdată, dacă va fi unul existent deja pe arena politică sau vor crea o formațiune nouă.

„Avem datoria mâine să ne identificăm ca grup parlamentar. Politicienii de regulă activează pe o platformă politică”, a spus deputatul Vladimir Cebotari ieri-seară, la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Întrebat dacă va fi o platformă nouă sau vor prelua un partid deja existent, deputatul a spus că vor anunța ulterior.

Avem mai multe opțiuni pe masă. Scenariul a, b, c, d. Sunt toate opțiunile valabile. Mâine vom anunța doar formarea grupului parlamentar și vom vorbi, probabil, puțin despre platforma acestuia… Astăzi am fost abordați de foarte multe partide. – Dvs nu ați abordat pe nimeni?  Am avut și discuții cu mai multe partide”, a precizat Cebotari.

Acesta a evitat să spună exact pentru ce fel de partid vor opta, de centru-dreapta sau de centru-stânga, dar a lăsat să se înțeleagă că va fi unul apropiat principiilor PDM.

Eu și colegii mei suntem prea tineri și neexperimentați ca să fim hamilioni. Viziunile noastre nu pot să se schimbe foarte mult”, a precizat Vladimir Cebotari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram