Partidul Șor va organiza proteste în masă în toată republica. Reprezentanții formațiunii vor mobiliza oamenii să iasă în stradă și să protesteze împotriva „incompetenței” actualei guvernări și să ceară condiții mai bune de trai. Anunțul a fost făcut de fracțiunea Partidului Șor la Parlament.

Deputata Reghina Apostolova a declarat că, în această dimineață, au fost deja organizate primele acțiuni de protest în fața sediilor Partidului Socialiștilor din diferite raioane.

„Sunt mitinguri împotriva acțiunilor anti-sociale a guvernării. Noi vom susține toate inițiativele cetățenilor care vor să protesteze pentru condiții mai bune de trai. Suntem gata să organizăm acțiuni în masă împotriva actualei guvernări corupte și incompetente”, a declarat Apostolova.

La sediul central al PSRM din Chișinău s-au adunat în această dimineață zeci de persoane care au cerut pensii și salarii mai mari, condiții mai bune de trai și demisia guvernării.

Mai mulți polițiști au fost trimiși să asigure ordinea la protest.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!