/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Se anunță proteste în masă în toate raioanele

missing
20 februarie 2020, ora 10:44

Partidul Șor va organiza proteste în masă în toată republica. Reprezentanții formațiunii vor mobiliza oamenii să iasă în stradă și să protesteze împotriva „incompetenței” actualei guvernări și să ceară condiții mai bune de trai. Anunțul a fost făcut de fracțiunea Partidului Șor la Parlament.

Deputata Reghina Apostolova a declarat că, în această dimineață, au fost deja organizate primele acțiuni de protest în fața sediilor Partidului Socialiștilor din diferite raioane.

„Sunt mitinguri împotriva acțiunilor anti-sociale a guvernării. Noi vom susține toate inițiativele cetățenilor care vor să protesteze pentru condiții mai bune de trai. Suntem gata să organizăm acțiuni în masă împotriva actualei guvernări corupte și incompetente”, a declarat Apostolova.

La sediul central al PSRM din Chișinău s-au adunat în această dimineață zeci de persoane care au cerut pensii și salarii mai mari, condiții mai bune de trai și demisia guvernării.

Mai mulți polițiști au fost trimiși să asigure ordinea la protest.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram