/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Tauber îl asociază pe Dodon cu Hitler: „El deține toate pârghiile administrative”

20 februarie 2020, ora 12:01

Înaintea ședinței de astăzi a Parlamentului, deputata Marina Tauber a declarat că îl asociază pe președintele Igor Dodon cu liderul nazist Adolf Hitler. Asta pentru că șeful statului „deține toate pârghiile administrative” din R. Moldova. 

„Tot ce se întâmplă în Parlament și la guvernarea țării noastre demonstrează că oamenii și deputații nu sunt de acord cu ceea ce face Igor Dodon. – De ce îl asociați pe Igor Dodon cu Hitler? – Pentru că, de când Igor Dodon a venit la cârma țării noastre el deține toate pârghiile administrative. Președinția, Parlamentul, Primăria Chișinău și Guvernul de buzunar. Lumea a început să trăiască și mai rău”, a argumentat Tauber.

Contactați pentru o reacție, reprezentanții Președinției au respins apelul nostru.

Adolf Hitler a fost un om politic ajuns la putere în 1933. Se spune că Hitler a transformat țara într-o dictatură monopartid bazată pe ideologia totalitaristă și autoritarist. Politica sa expansionistă agresivă este considerată principala cauză a izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial, soldat cu pierderi omenești colosale. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram