Înaintea ședinței de astăzi a Parlamentului, deputata Marina Tauber a declarat că îl asociază pe președintele Igor Dodon cu liderul nazist Adolf Hitler. Asta pentru că șeful statului „deține toate pârghiile administrative” din R. Moldova. 

„Tot ce se întâmplă în Parlament și la guvernarea țării noastre demonstrează că oamenii și deputații nu sunt de acord cu ceea ce face Igor Dodon. – De ce îl asociați pe Igor Dodon cu Hitler? – Pentru că, de când Igor Dodon a venit la cârma țării noastre el deține toate pârghiile administrative. Președinția, Parlamentul, Primăria Chișinău și Guvernul de buzunar. Lumea a început să trăiască și mai rău”, a argumentat Tauber.

Contactați pentru o reacție, reprezentanții Președinției au respins apelul nostru.

Adolf Hitler a fost un om politic ajuns la putere în 1933. Se spune că Hitler a transformat țara într-o dictatură monopartid bazată pe ideologia totalitaristă și autoritarist. Politica sa expansionistă agresivă este considerată principala cauză a izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial, soldat cu pierderi omenești colosale. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!