Cetățenii vor fi întrebați pe 15 martie, la ieșirea din secțiile de votare, pentru cine au votat la alegerile parlamentare noi din Hâncești. Comisia Electorală Centrală (CEC) a autorizat astăzi efectuarea unui sondaj de opinie de tip exit-poll. 

Potrivit CEC, Sondajul urmează a fi efectuat de către asociația obștească „SPERO” și Compania „Intellect Group” SRL, în 15 secții de votare din cadrul circumscripției. CEC a acreditat 36 de persoane desemnate să efectueze sondajul de opinie şi a aprobat modelul legitimației operatorului de interviu.

De asemenea, comisia a confirmat astăzi persoana responsabilă de finanțe (trezorierul) pentru perioada campaniei electorale a alegerilor parlamentare noi din 15 martie 2020 pentru două partide și a atribuit 14 mandate de consilier local.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!