Deputatul Andrian Candu recunoaște că s-a întâlnit de mai multe ori cu milionarul Nataniel Rothschild și discută des cu el la telefon, dar neacă faptul că acesta ar avea vreo legătură cu noul său proiect politic.

Ultima dată, s-au întâlnit la Ierusalim în luna decembrie, atunci când a fost făcută și poza care a apărut recent în spațiul public, în care apare și deputatul Sergiu Sîrbu.

„Cu dl Rothschild ne-am întâlnit de mai multe ori și nu doar la Ierusalim. Așa a fost să fie că ne cunoaștem pe mai multe dimensiuni. Nu are absolut nicio legătură cu proiectul sau plecarea mea din PDM. Mi-a făcut o invitație și mi-a zis dacă vreau să vin cu mai mulți colegi. M-a anunțat că va renunța la proiectul aeroportului. Cu regret, pentru că planurile erau foarte mari și foarte bune pentru dezvoltarea aeroportului.

De atunci și până acum am avut multe discuții, la nivel de consultanță internațională pe anumite subiecte legate de afaceri, de structuri internaționale. Mai discutăm telefonic și probabil o să ne vedem curând”, a declarat Sîrbu la emisiunea „În Profunzime” de la „ProTV”.

„Mă miră că au fost la întâlnire exact acei deputați care au părăsit fracțiunea. Lucrul acesta s-a început în decembrie. Călătoria le-a prins bine”, a spus în replică președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

Amintim că milionarul Nathaniel Rothschild a anunțat că intenționează să cumpere compania „KOMAKSAVIA AIRPORT INVEST LTD”, care deține 95% din capitalul „Avia Invest”, firmă care a luat în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău. Ulterior, Rothschild a renunțat la tranzacție, iar compania a ajuns în proprietatea milionarului rus Andrei Goncearenko. Și acesta a anunțat deja că renunță la afacerea din aeroportul Chișinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!