/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Candu, despre cei trei primari și doi consilieri de la Dondușeni, care au revenit în PDM: „Cu presiuni, intimidări și amenințări nu aduci”

missing
21 februarie 2020, ora 23:34

Deputatul Andrian Candu a comentat revenirea în PDM a celor trei primari și doi consilieri de la Dondușeni. Potrivit parlamentarului, ei ar fi fost amenințați și intimidați pentru a se întoarce în fracțiune.

Chiar credeți ca au „revenit”, totuși, cei doi colegi primari. Cu presiuni, intimidări și amenințări nu aduci, nu menții și nici nu revin oameni în partid. Dar dacă o să dormiți mai bine noaptea asta cu gândul că au „revenit”, fie”, a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

Despre revenire celor cinci a anunțat acum câteva ore, președimntele PDM Pavel Filip.

Amintim că, într-o declarație, semnată ieri, primarii și consilierii și-au exprimat susținerea deplină pentru grupul parlamentar „Pro Moldova” format de cei șase deputați care au ieșit acum două zile din PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram