Deputatul Andrian Candu a comentat revenirea în PDM a celor trei primari și doi consilieri de la Dondușeni. Potrivit parlamentarului, ei ar fi fost amenințați și intimidați pentru a se întoarce în fracțiune.

Chiar credeți ca au „revenit”, totuși, cei doi colegi primari. Cu presiuni, intimidări și amenințări nu aduci, nu menții și nici nu revin oameni în partid. Dar dacă o să dormiți mai bine noaptea asta cu gândul că au „revenit”, fie”, a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

Despre revenire celor cinci a anunțat acum câteva ore, președimntele PDM Pavel Filip.

Amintim că, într-o declarație, semnată ieri, primarii și consilierii și-au exprimat susținerea deplină pentru grupul parlamentar „Pro Moldova” format de cei șase deputați care au ieșit acum două zile din PDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!