Cei trei moldoveni, membri ai echipajului de pe nava de croazieră „Diamond Princess” rămân pe vas. Ieri, acestora le-au fost colectate noi analize Rezultatele probelor prelevate urmează a fi anunțate în următoarele două sau trei zile.

Aceștia se simt totuși bine și nu au niciun semn de boală, dau asigurări responsabilii de la Ministerul de Externe de la Chișinău.

Acum două zile s-a încheiat carantina pe nava „Diamond Princess” Tot atunci, a început procesul de evacuare a pasagerilor de pe vasul de croazieră. 500 de persoane urmau a fi debarcate miercuri. Reprezentanții Ministerului de Externe de la Chișinău ne-au spus atunci că membrii echipajului vor părăsi vasul abia după ce vor fi evacuați toți pasagerii.

Carantina de pe nava „Diamond Princess” s-a încheiat! Ultimele detalii despre starea moldovenilor de pe vas

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!