/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cei trei moldoveni de pe „Diamond Princess” rămân pe vas. Acestora le-au fost prelevate noi analize

21 februarie 2020, ora 18:09

Cei trei moldoveni, membri ai echipajului de pe nava de croazieră „Diamond Princess” rămân pe vas. Ieri, acestora le-au fost colectate noi analize Rezultatele probelor prelevate urmează a fi anunțate în următoarele două sau trei zile.

Aceștia se simt totuși bine și nu au niciun semn de boală, dau asigurări responsabilii de la Ministerul de Externe de la Chișinău.

Acum două zile s-a încheiat carantina pe nava „Diamond Princess” Tot atunci, a început procesul de evacuare a pasagerilor de pe vasul de croazieră. 500 de persoane urmau a fi debarcate miercuri. Reprezentanții Ministerului de Externe de la Chișinău ne-au spus atunci că membrii echipajului vor părăsi vasul abia după ce vor fi evacuați toți pasagerii.

Carantina de pe nava „Diamond Princess” s-a încheiat! Ultimele detalii despre starea moldovenilor de pe vas

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram