Trei primari și doi consilieri raionali ai Partidului Democrat din raionul Dondușeni care ieri au anunțat că părăsesc formațiunea, astăzi au revenit. Despre asta a anunțat președimntele PDM Pavel Filip. 

Au plecat ieri din partid și au venit azi înapoi. Vorbesc despre primarii de la Dondușeni, care spun că au fost induși în eroare de foștii noștri colegi. Primarii de la Dondușeni rămân în PDM și continuă să facă parte din echipa noastră mare și unită” a scris liderul pe pagina sa de Facebook.

Într-o declarație, semnată ieri, primarii și consilierii și-au exprimat susținerea deplină pentru grupul parlamentar „Pro Moldova” format de cei șase deputați care au ieșit acum două zile din PDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!