/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Cei trei primari și doi consilieri de la Dondușeni, care au anunțat ieri că pleacă din PDM, au revenit

21 februarie 2020, ora 20:50

Trei primari și doi consilieri raionali ai Partidului Democrat din raionul Dondușeni care ieri au anunțat că părăsesc formațiunea, astăzi au revenit. Despre asta a anunțat președimntele PDM Pavel Filip. 

Au plecat ieri din partid și au venit azi înapoi. Vorbesc despre primarii de la Dondușeni, care spun că au fost induși în eroare de foștii noștri colegi. Primarii de la Dondușeni rămân în PDM și continuă să facă parte din echipa noastră mare și unită” a scris liderul pe pagina sa de Facebook.

Într-o declarație, semnată ieri, primarii și consilierii și-au exprimat susținerea deplină pentru grupul parlamentar „Pro Moldova” format de cei șase deputați care au ieșit acum două zile din PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram