Cunoscuta interpreta Natalia Gordienko a făcut în cadrul unui interviu mai multe dezvăluiri din viața ei personală și a vorbit despre participarea la Eurovision 2020. Aceasta a mai spus și cum s-a cunoscut cu interpretul rus Filip Kirkorov.

„Ne cunoaștem demult, încă din perioada când am câștigat la concursul „Novaia Volna” din 2007. De atunci am vrut să facem ceva frumos, ceva împreună”, spus interpreta în cadrul unui Offline cu Doina Chiorescu.

Cât despre piesa de la Eurovizion, aceasta a spus că: „Anul acesta am fost contactată de Filip și mi-a spus că ave,m o piesă extraordinară pentru tine. Mie deodată mi-a plăcut, mi s-a părut o piesă foarte puternică, dar și grea de interpretat. E o melodie foarte serioasă cu note înalte. Piesa este anume pentru Eurovision, dar nu de cântat la nunți. A fost gândită anume să ajungă în finală și să cucerească publicul”.

Recent, Natalia Gordienko anunțase că a filmat deja clipul de prezentare care va fi difuzat înainte de intrarea artistei pe scena de la Eurovision 2020. Câteva imagini  surprinse din timpul filmărilor interpreta le-a postat atunci într-un instatories pe Instagram.

Finala națională este planificată pentru 29 februarie. Organizatorii au decis totuși să implice televotul ca parte componentă a jurizării.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului va avea loc în Rotterdam şi va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 şi 14 mai. Finala va avea loc pe data de 16 mai 2020. Competiţia muzicală, tradiţional, va fi difuzată în direct de Moldova 1 şi on-line pe www.trm.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!