/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Și Slusari cere PG să-l ancheteze pe Dodon pentru imixtiune în activitatea Procuraturii

21 februarie 2020, ora 11:55

Vicepreședintele Parlamentului, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a înaintat un demers procurorului general, Alexandru Stoianoglo, în care a cerut anchetarea lui Igor Dodon pentru imixtiune în activitatea procuraturii și în înfăptuirea justiției. 

Demersul a fost scris după ce fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a declarat, în cadrul unui post de televiziune, că șeful statului l-a întrebat la una dintre întâlniri de ce nu se fac investigații pe numele lui Andrei Năstase.

„Cer pornirea anchetei pe Igor Dodon pentru amestecul în înfăptuirea justiției și în urmărirea penală. Dânsul public a recunoscut că l-a întrebat pe Morari de ce nu este deschis dosar penal pe Andrei Năstase. Spune acum că a glumit? Cam multe glume criminale s-au adunat în jurul lui. Vacanțele de lux, Bahames, video cu Plahotniuc. E cazul să glumească în continuare la pușcarie!”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ Alexandru Slusari

Foto: Facebook/ Alexandru Slusari

Amintim că și liderul PPDA, Andrei Năstase, a cerut procurorilor să-l investigheze pe președintele țării, Igor Dodon, pentru imixtiune în activitatea Procuraturii. Acesta a depus ieri la Procuratura Generală un denunț în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram