Vicepreședintele Parlamentului, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a înaintat un demers procurorului general, Alexandru Stoianoglo, în care a cerut anchetarea lui Igor Dodon pentru imixtiune în activitatea procuraturii și în înfăptuirea justiției. 

Demersul a fost scris după ce fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a declarat, în cadrul unui post de televiziune, că șeful statului l-a întrebat la una dintre întâlniri de ce nu se fac investigații pe numele lui Andrei Năstase.

„Cer pornirea anchetei pe Igor Dodon pentru amestecul în înfăptuirea justiției și în urmărirea penală. Dânsul public a recunoscut că l-a întrebat pe Morari de ce nu este deschis dosar penal pe Andrei Năstase. Spune acum că a glumit? Cam multe glume criminale s-au adunat în jurul lui. Vacanțele de lux, Bahames, video cu Plahotniuc. E cazul să glumească în continuare la pușcarie!”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ Alexandru Slusari

Foto: Facebook/ Alexandru Slusari

Amintim că și liderul PPDA, Andrei Năstase, a cerut procurorilor să-l investigheze pe președintele țării, Igor Dodon, pentru imixtiune în activitatea Procuraturii. Acesta a depus ieri la Procuratura Generală un denunț în acest sens.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!