/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

O stradă din capitală a fost reparată fără ca rețelele subterane să fie schimbate. „Apă-Canal” trebuie să cheltuie 11 milioane de lei

missing
21 februarie 2020, ora 10:44

Întreprinderea municipală „Apă-Canal” trebuie să cheltuie 11 milioane de lei  pentru a schimba rețelele subterane de pe strada Ion Creangă din capitală. Asta după ce reparația drumului a fost efectuată fără a se lua în calcul faptul că 90 la sută din apeducte sunt uzate.  

Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul capitalei Ion Ceban în timp ce-și prezenta raportul de activitate de la preluarea mandatului.

Edilul capitalei a declarat că a dispus verificarea proiectelor ce țin de reparația nu doar a străzii Ion Creangă, dar și a străzii 31 August, întrucât pe aceste sectoare au fost depistate încălcări care trebuie înlăturate.

Proiectul ce ține de reparația străzii Ion Creangă din capitală trebuia să fie finisat anul trecut, în luna mai. Acum acest sector de drum ar putea fi reparat din nou. Ion Ceban a dat asigurări că în buget sunt bani planificați pentru aceasta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram