Întreprinderea municipală „Apă-Canal” trebuie să cheltuie 11 milioane de lei  pentru a schimba rețelele subterane de pe strada Ion Creangă din capitală. Asta după ce reparația drumului a fost efectuată fără a se lua în calcul faptul că 90 la sută din apeducte sunt uzate.  

Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul capitalei Ion Ceban în timp ce-și prezenta raportul de activitate de la preluarea mandatului.

Edilul capitalei a declarat că a dispus verificarea proiectelor ce țin de reparația nu doar a străzii Ion Creangă, dar și a străzii 31 August, întrucât pe aceste sectoare au fost depistate încălcări care trebuie înlăturate.

Proiectul ce ține de reparația străzii Ion Creangă din capitală trebuia să fie finisat anul trecut, în luna mai. Acum acest sector de drum ar putea fi reparat din nou. Ion Ceban a dat asigurări că în buget sunt bani planificați pentru aceasta.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!