/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Peste 260 de gherete au fost evacuate din capitală în ultimele o sută de zile

missing
21 februarie 2020, ora 10:06

Peste 260 de gherete au fost evacuate din cele cinci sectoare ale orașului Chișinău în ultimile o sută de zile. Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul capitalei Ion Ceban în timp ce-și prezenta raportul de activitate de la preluarea mandatului. 

În perioada menționată mai sus au fost demontate 173 de fundații și 567 de panouri publicitare au fost înlăturate. De asemenea, au fost demolate 29 de garaje, 99 de garduri, 12 rulote și alte construcții care erau amplasate ilegal.

Totodată, a fost stopată construcția ilegală a 14 clădiri. Edilul a declarat că nu va fi pusă nicio semnătură pe documente neconforme, iar terenurile nu vor mai fi procurate cu sume mici de bani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram