Peste 260 de gherete au fost evacuate din cele cinci sectoare ale orașului Chișinău în ultimile o sută de zile. Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul capitalei Ion Ceban în timp ce-și prezenta raportul de activitate de la preluarea mandatului. 

În perioada menționată mai sus au fost demontate 173 de fundații și 567 de panouri publicitare au fost înlăturate. De asemenea, au fost demolate 29 de garaje, 99 de garduri, 12 rulote și alte construcții care erau amplasate ilegal.

Totodată, a fost stopată construcția ilegală a 14 clădiri. Edilul a declarat că nu va fi pusă nicio semnătură pe documente neconforme, iar terenurile nu vor mai fi procurate cu sume mici de bani.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!