Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ion Perju, a fost avertizat direct de șeful statului că va fi demis, dacă nu vor fi luate măsurile necesare pentru a sista tăierile ilicite de păduri. Subiectul ar fi fost deja discutat cu premierul Ion Chicu, anunță Igor Dodon în noul său video „Președintele răspunde”.

Președintele afirmă că a cerut noii conduceri a Agenției Moldsilva să facă urgent o inventariere în toate ocoalele silvice din republică și să oprească tăierea pădurilor. Dodon i-a avertizat și pe pădurari că vor ajunge la închisoare, dacă vor continua să vândă ilegal lemn.

Dl Perju, dacă nu o să faceți regulă, o să zburați împreună cu șeful nou de le „Moldsilva” pe care l-ați pus acum, dacă nu opriți tăierea pădurilor. Nu glumesc. Chestia asta am discutat-o și cu Dl Chicu și o să vedem”, l-a avertizat Igor Dodon pe ministrul Agriculturii.

În aceeași emisiune, Igor Dodon a confirmat că ar putea urma remanieri în Guvern.

Trebuie schimbați vreo trei, patru, cinci miniștri.  Vedem. Nu vă speriați. Schimbări trebuie, trebuie sânge nou. O să vină primăvară și o să facem plantări”,  a ironizat Dodon.

Amintim că deputatul Andrian Candu, ieșit recent din PDM, a declarat că Ministerul Agriculturii ar fi printre cele patru care urmează să le revină democraților, dacă se va ajunge la o alianță între PSRM și PDM. Candu a anunțat și numele potențialului ministru care ar putea să-i ia locul lui Perju. E vorba despre deputatul democrat Vasile Bâtcă.

Candu face dezvăluiri! Cele patru ministere care ar urma să revină PDM-ului în cazul unei alianțe cu PSRM și numele potențialilor miniștri

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!