/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un ministru avertizat direct de Dodon: „Dacă nu o să faceți regulă, o să zburați! Am vorbit deja cu dl Chicu”

21 februarie 2020, ora 13:28

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Ion Perju, a fost avertizat direct de șeful statului că va fi demis, dacă nu vor fi luate măsurile necesare pentru a sista tăierile ilicite de păduri. Subiectul ar fi fost deja discutat cu premierul Ion Chicu, anunță Igor Dodon în noul său video „Președintele răspunde”.

Președintele afirmă că a cerut noii conduceri a Agenției Moldsilva să facă urgent o inventariere în toate ocoalele silvice din republică și să oprească tăierea pădurilor. Dodon i-a avertizat și pe pădurari că vor ajunge la închisoare, dacă vor continua să vândă ilegal lemn.

Dl Perju, dacă nu o să faceți regulă, o să zburați împreună cu șeful nou de le „Moldsilva” pe care l-ați pus acum, dacă nu opriți tăierea pădurilor. Nu glumesc. Chestia asta am discutat-o și cu Dl Chicu și o să vedem”, l-a avertizat Igor Dodon pe ministrul Agriculturii.

În aceeași emisiune, Igor Dodon a confirmat că ar putea urma remanieri în Guvern.

Trebuie schimbați vreo trei, patru, cinci miniștri.  Vedem. Nu vă speriați. Schimbări trebuie, trebuie sânge nou. O să vină primăvară și o să facem plantări”,  a ironizat Dodon.

Amintim că deputatul Andrian Candu, ieșit recent din PDM, a declarat că Ministerul Agriculturii ar fi printre cele patru care urmează să le revină democraților, dacă se va ajunge la o alianță între PSRM și PDM. Candu a anunțat și numele potențialului ministru care ar putea să-i ia locul lui Perju. E vorba despre deputatul democrat Vasile Bâtcă.

Candu face dezvăluiri! Cele patru ministere care ar urma să revină PDM-ului în cazul unei alianțe cu PSRM și numele potențialilor miniștri

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram