Membrii Organizației raionale a PDM Rezina au părăsit partidul și au declarat susținere grupului parlamentar „Pro Moldova”. Despre asta a anunțat deputatul Sergiu Sârbu pe pagina sa de Facebook. 

„Astăzi, întreaga Organizație raională a PDM Rezina a părăsit partidul și a declarat susținere grupului parlamentar și viitorului proiect politic “PRO MOLDOVA”.
Vă mulțumim de susținere, dragi colegi!”, a scris Sârbu în postare.

De menționat că, cei șase deputați care au ieșit acum două zile din Partidul Democrat au format un grup distinct în Parlament care se va numi „Pro-Moldova”.

Noul grup parlamentar este format de deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Grupul parlamentar va fi condus de Andrian Candu, iar funcția de secretar i-a revenit lui Sergiu Sârbu, care a fost anterior secretar al fracțiunii PDM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!