/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Toți membrii Organizației raionale a PDM Rezina au părăsit partidul

missing
21 februarie 2020, ora 19:46

Membrii Organizației raionale a PDM Rezina au părăsit partidul și au declarat susținere grupului parlamentar „Pro Moldova”. Despre asta a anunțat deputatul Sergiu Sârbu pe pagina sa de Facebook. 

„Astăzi, întreaga Organizație raională a PDM Rezina a părăsit partidul și a declarat susținere grupului parlamentar și viitorului proiect politic “PRO MOLDOVA”.
Vă mulțumim de susținere, dragi colegi!”, a scris Sârbu în postare.

De menționat că, cei șase deputați care au ieșit acum două zile din Partidul Democrat au format un grup distinct în Parlament care se va numi „Pro-Moldova”.

Noul grup parlamentar este format de deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Grupul parlamentar va fi condus de Andrian Candu, iar funcția de secretar i-a revenit lui Sergiu Sârbu, care a fost anterior secretar al fracțiunii PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram