Un bărbat de 30 de ani a fost găsit strangulat în podul casei. Tragedia s-a produs aseară către ora 18:00 în satul Cojușna, din raionul Strășeni.

Acesta locuia împreună cu bunica sa. Alarmată de faptul că nepotul său nu coboară de mai mult timp din podul casei, a rugat un vecin să urce pentru a verifica ce se întâmplă. În acel moment, bărbatul de 72 de ani a depistat victima strangulată.

„Din declarațiile bunicii, în ultima perioadă de timp, nepotul ei suferea de depresie, fiind nemulțumit de viața pe care o avea”, a declarat pentru tv8.md ofițera de presă a IP Strășeni, Silvia Vetcu.

Pe corpul acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele. Totodată, a fost dispusă expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza morții.

Bărbatul care și-ar fi pus capăt zilelor a fost consilier în satul Cojușna din PPDA. La alegerile locale din 2019 acesta a candidat independent.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!