/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Tragedie la Cojușna. Un bărbat de 30 de ani, găsit strangulat în podul casei

21 februarie 2020, ora 10:33

Un bărbat de 30 de ani a fost găsit strangulat în podul casei. Tragedia s-a produs aseară către ora 18:00 în satul Cojușna, din raionul Strășeni.

Acesta locuia împreună cu bunica sa. Alarmată de faptul că nepotul său nu coboară de mai mult timp din podul casei, a rugat un vecin să urce pentru a verifica ce se întâmplă. În acel moment, bărbatul de 72 de ani a depistat victima strangulată.

„Din declarațiile bunicii, în ultima perioadă de timp, nepotul ei suferea de depresie, fiind nemulțumit de viața pe care o avea”, a declarat pentru tv8.md ofițera de presă a IP Strășeni, Silvia Vetcu.

Pe corpul acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele. Totodată, a fost dispusă expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza morții.

Bărbatul care și-ar fi pus capăt zilelor a fost consilier în satul Cojușna din PPDA. La alegerile locale din 2019 acesta a candidat independent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram