/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un deputat PSRM recunoaște: „Eu am obiecții față de activitatea unor miniștrii”

21 februarie 2020, ora 08:38

Deputatul socialist Grigore Novac recunoaște că activitatea unor miniștri din Guvernul Chicu lasă de dorit și spune că își va anunța nemulțumirile la momentul potrivit.

„Eu am careva obiecții față de activitatea unor miniștri. Când o să am o poziție 100% că ministrul X sau Y trebuie demis o să mă expun. O să vă spun la timpul oportun”, a anunțat Novac în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Întrebat dacă fi remanieri în Guvern, acesta a răspuns scurt: „Nu știu”.

Pe de altă parte, deputatul democrat Nicolae Ciubuc a spus că fracțiunea sa așteaptă prezentarea raportului Guvernului după 100 de zile de mandat și ulterior vor lua o decizie, dacă vor cere sau nu demisia vreunui ministru.

„După evaluarea raportului după aceste 100 de zile vom evalua și vom veni cu propuneri legate de anumiți miniștrilor față de care sunt anumite obiecții”, a precizat Ciubuc.

Democratul la fel a evitat să dea numele miniștrilor care ar fi pe picior de plecare din Guvern: „Cred că rezerve și anumite neajunsuri le au toți, începând cu prim-ministrul”.

Amintim că Andrian Candu a vorbit despre patru ministere care ar urma să le revină democraților, dacă ajuns să facă o coaliție cu socialiștii: Ministerul de Interne, Ministerul de Externe, Ministerul Culturii și Ministerul Agriculturii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram