/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Ceartă între Diacov și Candu pentru schimbarea locurilor în Parlament

missing
21 februarie 2020, ora 17:13

Cei șase deputați care s-au rupt de la Partidul Democrat au avut astăzi în plenul Parlamentului o mică dispută cu foștii lor colegi de fracțiune. Deputaților din noul grup „Pro Moldova” li s-a cerut să se schimbe cu locurile, astfel încât să nu mai stea amestecați cu democrații.

Deputatul Sergiu Sârbu a acceptat într-un final propunerea deputatului Vladimir Vitiuc și i-a ocupat fotoliul aflat lângă deputatul Partidului Șor, Petru Jardan.

Dar Andrian Candu nu s-a lăsat convins de Dumitru Diacov și a rămas la locul pe care l-a ocupat până acum în sala de plen a Legislativului.

„Noi ne simțim bine, dar colegii se simt incomod și încearcă cumva să ne marginalizeze, inclusiv în plenul Parlamentului. Dar noi nu cedăm. O să găsim un compromis amiabil. Stăm chiar în coasta lor ca să înțeleagă că suntem toți egali. Nimeni nu este mai presus”, a spus Sergiu Sârbu.

Fracțiunea PDM insistă ca cei șase deputați care s-au detașat să stea grămăjoară și separat în noul lor grup „Pro Moldova”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram