Doamnelor și domnilor, bine ați venit la bord. Vă salută noua companie aeriană HiSky.

De astăzi, moldovenii au posibilitatea să procure bilete spre cinci destinații îndrăgite din Europa: Londra, Dublin, Lisabona, Paris și Bologna. Mai mult, pentru prima dată în Republica Moldova, compania Hisky va opera curse și spre Dusseldorf, o destinație nouă pe piață. Zborurile către Dusseldorf sunt planificate pentru fiecare zi de luni și vineri. Rezervarea biletelor este deja disponibilă pe site-ul hisky.md și la agențiile partenere, iar cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie. Zborurile vor fi operate cu o flotă modernă cu aeronave de tip Airbus A320.

Compania este condusă de Iulian Scorpan, fostul director al companiei aeriene de stat Air Moldova, pilot cu mii de ore de zbor la activ. Prețurile HiSky pornesc de la 55 de euro pentru un bilet și sunt printre cele mai atractive pe piața din R.Moldova. Compania Hisky, fondată se lansează în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans – compania care îți pune la dispoziție flota, certificatul de operatorul aerian și experința sa la fel de bogată în aviație.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!