/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Marina Tauber: „Chicu astăzi a fost reprezentat de Dodon ca un «buratino»”

missing
21 februarie 2020, ora 16:09

„Chicu astăzi a fost reprezentat de Dodon ca un «buratino»”. Declarația aparține deputatei PP Șor Marina Tauber, care se arată indignată după ce prim-ministru Ion Chicu a venit astăzi în plenul parlamentului pentru a prezenta raportul după 100 de zile de mandat. 

„Noi suntem indignați. Acesta este jocul lui Dodon și prin astfel de gest domnul Chicu astăzi a fost reprezentat de Dodon ca un «buratino». El face tot la comanda lui Dodon. Ședința această a fost planificată pe 27 februarie. Noi trebuia să avem raport pe e-mailurile și în lădițele noastre, să facem o analiză, să ne pregătim să adresăm întrebări” a spus Tauber.

Ședința de astăzi a Parlamentului a fost într-un final anulată la cererea socialiștilor, după ce deputații Partidului Acțiune și Solidaritate și cei ai Platformei Demnitate și Adevăr au refuzat să audieze în plen raportul prim-ministrului după 100 de zile de mandat.

Deputații ACUM au motivat că nu au primit din timp raportul Guvernului ș inu au avut posibilitatea de a-l studia și au cerut ca acesta să fie prezentat săptămâna viitoare, iar astăzi să se desfășoare ședința Parlamentului și să fie dezbătute proiectele de legi care au fost incluse în agendă.

Vezi și:

/FOTO VIDEO/ UPDATE: Deputații ACUM au blocat tribuna Parlamentului. Scandează „Jos Ciocoi”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram