„Chicu astăzi a fost reprezentat de Dodon ca un «buratino»”. Declarația aparține deputatei PP Șor Marina Tauber, care se arată indignată după ce prim-ministru Ion Chicu a venit astăzi în plenul parlamentului pentru a prezenta raportul după 100 de zile de mandat. 

„Noi suntem indignați. Acesta este jocul lui Dodon și prin astfel de gest domnul Chicu astăzi a fost reprezentat de Dodon ca un «buratino». El face tot la comanda lui Dodon. Ședința această a fost planificată pe 27 februarie. Noi trebuia să avem raport pe e-mailurile și în lădițele noastre, să facem o analiză, să ne pregătim să adresăm întrebări” a spus Tauber.

Ședința de astăzi a Parlamentului a fost într-un final anulată la cererea socialiștilor, după ce deputații Partidului Acțiune și Solidaritate și cei ai Platformei Demnitate și Adevăr au refuzat să audieze în plen raportul prim-ministrului după 100 de zile de mandat.

Deputații ACUM au motivat că nu au primit din timp raportul Guvernului ș inu au avut posibilitatea de a-l studia și au cerut ca acesta să fie prezentat săptămâna viitoare, iar astăzi să se desfășoare ședința Parlamentului și să fie dezbătute proiectele de legi care au fost incluse în agendă.

Vezi și:

/FOTO VIDEO/ UPDATE: Deputații ACUM au blocat tribuna Parlamentului. Scandează „Jos Ciocoi”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!